top of page

FEMKAMP

Letar ni efter den ultimata aktiviteten för ert nästa event eller företagsutmaning? Då har ni kommit rätt! Vi är stolta över att presentera vår fantastiska femkamp, en uppslukande och spännande upplevelse som kombinerar fem av de mest populära och roliga aktiviteterna hos oss.  Vår femkamp är perfekt för företagsutmaningar, teambuildingaktiviteter, födelsedagsfester eller helt enkelt för en rolig dag med vänner och familj. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna idrottare kommer ni att ha en riktigt rolig stund och skapa minnen som varar för evigt.

Kontakta oss idag för att boka er nästa femkampsupplevelse och låt oss hjälpa er att skapa ett evenemang som alla kommer att vilja göra om! 

Välkomna till Swingoteket - inte bara golf!

Dart

Dart

Sist men inte minst har vi dart, en klassisk pubaktivitet som är både rolig och utmanande. Testa din träffsäkerhet och se vem som kommer närmst 180! Högsta totalpoängen på 3 eller 6 pilar vinner grenen!"

Skytte

Skytte

Sikta, fokusera och träffa Hattar och banditer! Vår skyttegren är perfekt för att testa er precision och koncentration. 3 grenar i en och det högsta totalresultatet vinner grenen.

Längsta Drive

Längsta Drive

Slå bollen så långt du bara kan och känn den härliga känslan av att träffa bollen mitt i klubban, men kom ihåg att du måste hålla dig på banan också! Längsta slag inom sidlinjerna vinner grenen!

Fotbollsstraffar

Fotbollsstraffar

Känn spänningen när du ställs öga mot öga med målvakten i våra strafflägen! Flest gjorda mål vinner grenen!

Närmast hål

Närmast hål

För de som älskar golf har vi en utmaning som passar perfekt. Närmast hål är en gren som passar både nybörjare och erfarna golfare. Närmast hålet vinner grenen!

bottom of page