VÅRA PARTNERS

Nordic Amusement Group är en av få aktörer i världen som kan erbjuda ett helhetskoncept för nöjesanläggningar. Önskar ni endast ha en leverantör för projektering samt leverans av köksutrustning, möbler, inredning och nöjesprodukter är vi den ni letar efter.


Biloteket i Nyköping är en auktoriserad återförsäljare av Opel, Subaru, Mitsubishi och Citroën, som alltid sätter kunden i fokus.Vi erbjuder ett stort utbud av nya och begagnade bilar. Som kund hos oss kan du privatleasa eller finansiera ditt bilköp. Förmånlig finansiering erbjuds av våra fyra olika finansbolag. Du som kund handlar tryggt då samtliga bilar levereras varudeklarerade.
Vi reparerar och servar alla bilmärken på vår fullserviceanläggning.


Sweetspot, bokningsappen för golf.
Ladda ner i App Store här >>>>
Ladda ner i Google Play  här >>>>
Så här skapar du ett konto för att kunna boka tider genom appen >>>>


Wekibil öppnade Maj 2018.
Nico och Jonathan har tillsammans sålt ca 6000 bilar i regionen och tidigare jobbat ihop i 9 år. Vi har båda drygt 20 år på nacken i bilbranschen och genom åren har vi sålt bilar från Peugeot till Kia, Mercedes, BMW, Subaru, Isuzu, Fiat och många andra. Ni har säkerligen träffat oss hos andra bilhandlare genom åren. 


Din elkonsult i Nyköping


Thunman Entreprenad AB har entreprenadverksamhet med grävmaskiner. Vi erbjuder dig som privatperson eller företag utförande av alla förekommande grävarbeten, totalentreprenader, avloppsanläggningar och mycket mer.
https://www.thunmanentr.com/


Allt började för mer än 40 år sedan, när vår far, Danne Gerasovski, grundade Pizzeria Fazana i Nyköping.  Han hade en passion för pizza och ville sprida kärleken till Nyköpingsborna.